Hoppa till sidans innehåll

Vårens simtävlingar

13 APR 2014 20:46
Under våren har hajarna och delfinerna varit på några tävlingar.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:18

965Årets första tävling den 8:e feb var en nybörjartävling i Strängnäs där vi även lockade med oss några simmare från pingvinerna. Skoj att de ville följa med oss. Denna tävling slutade med 13 personliga rekord på 18 starter. På pallen hamnade Albin, Elise och Nea roligt var också att alla deltagare fick medalj.


Den 2:a mars åkte vi återigen till Strängnäs med en tapper skara delfiner. Denna gång var det Nathalies tur att hamna på pallen med en vinst i 50 m bröstsim. Återigen många nya personliga rekord.


23 mars var det simtävling i Bålsta. Vi gratulerar Albin, Elise och Emil till deras medaljer och till er övriga säger vi grattis och bra jobbat till de personliga rekord som slogs.


Lördagen den 12 april styrde vi bilarna till Enköping och blomsterlandet cup. Detta var en lite annorlunda tävling då det var en poängtävling. Simmarens tre bästa placeringar av fyra grenar räknades om till poäng och sedan utsågs pristagarna. Denna gång säger vi grattis till Ebba och Emil som fick mottaga varsin medalj. Som vanligt med våra härliga simmare så klarade de även av att fixa några personliga rekord.

Skribent: Elin Nilsson

Postadress:
Lindesbergs SS - Simidrott
Kungsgatan 39
71130 Lindesberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info