Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Lindesimmet 2012"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Lindesimmet 2012


1999 var året då Lindesimmet arrangerades för sista gången innan det långa uppehållet. Men i år 2012 bröts äntligen den långa törnrosasömnen och Lindesimmet väcktes åter till liv.

 


Nya medlemmar i Lindesbergs Simsällskap med Rolf Törnblom i spetsen tog initiativet till att ta upp Lindesimmet på allvar igen. Under åren som har gått har vi inom klubben arrangerat små interna klubbmästerskap i form av Lindesim vid några tillfällen. Men nu i sommar tog vi det seriöst och lade ned ett stort engagemang och mycket tid för att lyckas så bra som möjligt. Bland de som har varit i ledningsgruppen av Lindesimmet har vi alla varit nybörjare på att ordna långlopp. En gammal simveteran, Annika Waldén, med minnen från 70-talets Lindesim och fram till 1999 fanns med i funktionärsstaben, men det var första gången hon fick ställa sig på landbacken och hjälpa till. Tidigare har hon njutit av långloppets svalka vid 16 st. Lindesim. En annan gammal Lindesimsveteran är Roger Helin som ställde upp i årets Lindesim med uppdraget att ansvara för in-och utlämning av påsar vid start och mål. Roger har även varit funktionär vid tidigare Lindesim. 

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Lindesbergs SS - Simidrott
Kungsgatan 39
71130 Lindesberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lindesbergs.simsalls...

Se all info